Billig mobiltelefon uden abonnement

PRISGARANTI

iPhone 14

iphone 14 paa afbetaling

186 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 8.294 kr. ÅOP 21,13%. Den månedlige ydelse 186 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 14.740 kr. Samlede kreditomkostninger 6.446 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret.

Samsung S23

samsungs23 1

190 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 8.494 kr. ÅOP 21,09%. Den månedlige ydelse 190 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 15.107 kr. Samlede kreditomkostninger 6.613 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret.

Google Pixel 7

google pixel afbetaling

203 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 9.094 kr. ÅOP 20,99%. Den månedlige ydelse 203 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 16.136 kr. Samlede kreditomkostninger 7.042 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret.

Med de mange muligheder der er i dag, er det også muligt at finde en rigtig god og billig android telefon eller iPhone – medmindre det skal være de nyeste.

Den billigste mulighed er at købe en smartphone uden abonnement, da du dermed undgår at skulle betale for en masse ekstra, som du måske ikke får det store ud af. Hvad du skal være opmærksom på, og hvor du kan købe en billig telefon uden abonnement, gør vi dig klogere på herunder.

billig mobiltelefon

Hvad er fordelen ved at købe en billig mobiltelefon uden abonnement?

Der er mange måder at købe en smartphone på i dag, herunder afbetaling og med eller uden abonnement. Har du allerede et abonnement, du er glad for, giver det god mening at holde dig til at købe en billig smartphone uden abonnement, da det sikrer, at du ikke kommer til at betale for mere, end hvad du måske bruger.

Derudover er der også følgende fordele: 

 • Du slipper for binding i x antal måneder
 • Du bliver ikke bundet til et bestemt abonnement
 • Du kommer ikke til at betale mere, end hvad du vil for dit abonnement
 • Du bestemmer helt selv, hvad du vil betale for
 • Du betaler kun for mobilen
 • Du slipper for at skifte abonnement og dermed også SIM-kort

En billig telefon uden abonnement er derfor til dig, som ikke ønsker at blive pålagt et abonnement, du ikke selv vælger, eller som du vurderer, du ikke kommer til at benytte det fulde potentiale af – eller som bare ikke dækker dine behov. Abonnementet i sådan et køb er som regel også dyrere, end hvad du har nu, fordi det ofte inkluderer rigtig meget data eller adgang til streamingtjenester. Det er der ingen grund til at betale for, hvis du bare gerne vil have en billig android telefon eller iPhone.

Er der ulemper ved at købe en billig telefon uden abonnement?

Når man køber noget nyt, er der altid nogle ulemper forbundet med det. Det er der selvfølgelig også med billige mobiltelefoner uden abonnement. Det er dog ikke særlig mange, vi har kunnet finde, da den eneste ulempe, vi er kommet frem til er, at du ikke får streamingtjenester til særpriser med i prisen for mobiltelefonen. Ofte er disse heller ikke nødvendige, da du ikke behøver særligt mange streamingtjenester for at have adgang til de bedste serier og godt TV.

Vi anbefaler derfor til enhver tid, at du køber en billig smartphone eller billig iPhone uden abonnement, da det sparer dig for flest muligt penge. Det er altid træls at være bundet til et abonnement – og det slipper du altså for ved at købe en uden.

Hvor kan man købe en billig mobil uden abonnement?

Der er heldigvis mange andre end dig, der gerne vil købe en billig mobil uden abonnement. Netop derfor er der også flere muligheder for at købe en online, heriblandt hos:

 • L’easy
 • Refurb
 • Proshop

L’easy: Mobil uden abonnement

L’easy er takket være Luffe og Sjanne efterhånden en meget veletableret online butik med et stort udvalg af elektronik. Blandt udvalget er et væld af billige mobiltelefoner uden abonnement fra Samsung og Apple. Der er både nyere og ældre modeller at vælge imellem, som du selv vælger, om du ønsker at købe på beløbet eller på afbetaling.

Besøg L’easy her »

Refurb: Mobil uden abonnement

Refurb er en online shop, der formår at få det bedste ud af mobiltelefoner – de genanvender nemlig brugte mobiltelefoner fra erhvervslivet og offentlige institutioner. De sætter dem i tip top stand og tilbyder således deres kunder billige smartphones uden abonnement fra bl.a. Samsung samt billige iPhones uden abonnement. Du kan altså få en ret god mobiltelefon meget billigere end andre steder.

Besøg Refurb her »

Proshop: Mobil uden abonnement

Proshop er også en af de steder, hvor du online kan købe en billig mobiltelefon uden abonnement. Deres udvalg er ret stort og spænder over Apple, Samsung, OnePlus, Xiaomi, Nokia og mange flere populære producenter. Priserne er helt i bund, så der er stor chance for, at du finder det, du leder efter.

Besøg Proshop her »

Køb en billig mobiltelefon på afbetaling

Er din mobiltelefon akut gået i stykker, og er det meget vigtigt, at du får en hurtigst muligt, selvom kontoen måske siger nej, er der mulighed for at købe en mobiltelefon på afbetaling hos ovenstående butikker.

Afbetaling er ganske harmløst og med det kan du strække betalingen over en længere tidsperiode, så du har mulighed for at tilpasse den månedlige ydelse efter din økonomi. Du kan også i nogle tilfælde vælge helt at vente med at betale, til der er gået 3 eller 6 måneder, hvis du ved, at du på det tidspunkt er bedre stillet økonomisk.

Der er som regel ret mange muligheder med afbetaling. Det vigtigste er bare, at du vælger en løsning, der er perfekt til dig og din økonomi, og som du kan være tilfreds med både nu og på længere sigt. For det er i bund og grund det vigtigste i købet af en billig telefon uden abonnement på afbetaling.

Husk dog at være opmærksom på gebyrer og renter, så du ikke kommer til at betale meget mere for din mobiltelefon, end hvad du skulle, hvis du havde købt den på beløbet. Så sikrer du dig i hvert fald, at det økonomisk også bliver godt for dig.

Vær omhyggelig i valget af en ny og billig mobiltelefon

Nutidens mobiler skal kunne meget, hvilket sætter nogle krav til softwaren og designet. Men netop derfor er mobiltelefoner i dag også noget dyrere, end hvad de var for bare 7-10 år siden. Når du derfor går på jagt efter, hvad du definerer som en billig mobiltelefon, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvad du har brug for. Det kan nemlig nemt spare dig for nogle penge, da du dermed ikke kommer til at betale for funktioner, du måske aldrig kommer til at få brugt.

Spørg derfor gerne dig selv om følgende: 

 • Hvor mange megapixels skal kameraet være?
 • Hvor god en ydeevne skal den have?
 • Skal den have Dual SIM?
 • Skal glasset være ekstra stærkt?

Dette er bare nogle af de spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du køber en ny og billig mobiltelefon uden abonnement, da det i højere grad sikrer, at du får købt den helt rette. Det er nok også en meget god ide, at du sætter et budget for, hvor meget du må bruge på en ny mobiltelefon, da det ellers er nemt at blive fristet til at købe en, der lige er 500-1000 kroner dyrere, end hvad du ellers havde sat af til det.

Husk et cover din nye Android eller iPhone

Det er altid rarest, når den nye mobil holder i mange år frem. Det er både bedst for miljøet, at den holder længst muligt, men det er også bedst for din pengepung. Derfor er det også en god ide, at du sammen med den nye telefon uden abonnement også køber et cover eller andet beskyttelse.

For selvom det måske kan virke som ganske lidt beskyttelse, har det en stor effekt på den lange bane, hvis du gentagne gange kommer til at tabe den. Mobiltelefoner er ikke længere så holdbare, som de tidligere var, fordi de skal agere mini-computere og have en relativt stor skærm. Det gør dem ganske enkelt bare mere følsomme over for stød og slag – så vil du gerne sikre dig, at dine penge ikke kommer til at blive smidt ud af vinduet, er det en god ide at købe et cover eller to.

Er du smart, lader du også plastbeskyttelsen på skærmen sidde så længe som muligt, da det effektivt beskytter mod ridser. Det kan sagtens sidde i nogle måneder, inden det begynder at løsne sig. Så selvom du måske ikke synes, det er det pæneste, er det et meget godt og fornuftigt valg, da det giver dig en lækker telefon i noget længere tid.

Forkæl dig selv med en ny og billig mobil allerede i dag

Det er nemt og hurtigt at købe en billig mobil uden abonnement. Som regel sender butikkerne mobiltelefonen inden for 24 timer – og er du heldig, har du den i hænderne allerede få dage efter, du bestilte varen. Det gælder for alle de shops, vi har nævnt på siden her – så går du og drømmer om en ny mobiltelefon, er der ikke langt fra tanke til handling.

Det er okay at forkæle sig selv engang imellem, uanset om det er fordi, den nuværende mobiltelefon er blevet en tand for gammel, eller fordi du bare godt kunne tænke dig en mobiltelefon, der kan det hele og mere til. Er du heldig, kan du endda sælge den gamle – og så der ekstra med penge til en ny.