Huawei mobil på afbetaling

Der er mange fordele ved at vælge en Huawei mobil, hvis du vil have udskiftet din gamle smartphone. Huawei er den billige spiller på mobilmarkedet, men det betyder bestemt ikke, at du får dårlig kvalitet; faktisk kan du kun blive overrasket over, hvor meget mobil du egentlig kan få for pengene.

Køb Huawei mobil uden abonnement

Også når du skal afbetale, er det en fordel at vælge en mobil til en lavere pris. Det betyder enten en meget lav månedlig afdragsydelse, eller at du kan få en afbetalingsaftale med en meget kort løbetid.

Ønsker du at købe en Huawei mobil på afbetaling, kan du vælge mellem følgende løsninger:

  • Huawei mobil på afbetaling uden abonnement
  • Huawei mobil på afbetaling med abonnement

Forskellen ligger i, hvorvidt du ønsker at binde dig til et mobilabonnement i afbetalingsperioden. Det er sjældent en fordel, da tilbuddet naturligvis inkluderer et relativt dyrt abonnement, og at du ikke har mulighed for at skifte abonnement, før din afbetalingsaftale er færdigbetalt.

Her på siden kan du få et overblik over de forhandlere af Huawei mobiler, som tilbyder afbetaling uden abonnement. Der er fortrinsvis tale om forhandlere af elektronik, der ikke også tilbyder mobilabonnementer, og du bliver derved ikke lokket med lave kontantpriser til gengæld for et dyrt abonnement. Til gengæld er der rig mulighed for at finde en afbetalingsaftale, der passer dig.

I første omgang skal du dog beslutte, hvilket Huawei mobil du gerne vil købe.

Hvilken Huawei mobil skal jeg vælge?

Huawei er en kinesisk producent af elektronik, herunder tablets og smartphones. Det er en væsentligt billigere pendant til de dyrere iPhones og Samsung Galaxy-modeller, men langt hen ad vejen er teknologien tilsvarende. Huawei samarbejder med Leica, hvilket giver nogle virkelig gode kameraer. Faktisk er den nye Huawei P30 i flere tests kåret til at have det bedste mobilkamera.

Huawei P30 på afbetaling

Huawei P30 er den nyeste model i rækken. Vil du gerne have fingrene i den nyeste Huawei teknologi, herunder et trippelkamera i verdensklasse, er det P30, du skal gå med. Også selvom den koster lidt mere end de ældre modeller.

Prisen på en Huawei P30 starter fra omkring 5.000 kr. afhængigt af kapacitet. Det er væsentligt lavere end de tilsvarende modeller fra de øvrige store mobilfabrikanter. Og det er en sum penge, der kan afbetales inden for en meget fornuftig tidsperiode.

Huawei P30 Lite på afbetaling

”Lillebroren” til P30 er P30 Lite. Her får du en masse af den nye teknologi, men uden de helt store vindere som blandt andet trippelkameraet. Kameraet i P30 Lite er dog stadig ganske udmærket. Til gengæld kan du købe P30 Lite fra omkring 1.500 kr. Ved at købe på afbetaling kan du slippe med et meget lavt månedligt afdrag, eller du kan vælge at afbetale den over meget kort tid, som f.eks. tre måneder, og derved slippe for unødige renter.

Vil du hellere have en god mellemting mellem de to ovenstående, er en Huawei Nova 5T også en mulighed.

Køb Huawei mobil på afbetaling uden abonnement i dag

Allerede i dag kan du få fingrene i både de nye Huawei P30 og Huawei P30 Lite på afbetaling, men du kan også stadig vælge de ældre modeller som Huawei P20 og de billige modeller som Huawei P Smart. På siden her får du et overblik over dine afbetalingsmuligheder, hvis ikke du ønsker at binde dig til et dyrt abonnement i forbindelse med din afbetalingsaftale.

Ønsker du den billigst mulige afbetaling, kan du kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent). Her er både renter og diverse gebyrer indeholdt i en årlig procentsats, så du nemt og hurtigt kan gennemskue, hvor du skal betale mindst for din afbetalingsaftale.

For nogle er det ikke den billigste løsning, der nødvendigvis er den bedste. Det kan også have noget at sige, hvor lille eller stort et afdrag, du kan få lov at afbetale med om måneden, eller om du selv har indflydelse på afbetalingens løbetid. Det kan du naturligvis også sammenligne her på siden.