iPhone på afbetaling uden abonnement

iPhone 14

iPhone 14 på afbetaling uden abonnement

261 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.794 kr. ÅOP 20,66%. Den månedlige ydelse 261 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 20.804 kr. Samlede kreditomkostninger 9.010 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15

iPhone 15 på afbetaling uden abonnement

268 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 12.094 kr. ÅOP 20,63%. Den månedlige ydelse 268 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 21.282 kr. Samlede kreditomkostninger 9.188 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 pro max på afbetaling uden abonnement

412 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 18.794 kr. ÅOP 20,25%. Den månedlige ydelse 412 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 32.859 kr. Samlede kreditomkostninger 14.065 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

De nye iPhone modeller står højt på mange ønskelister både hos børn og voksne. Den store popularitet er resultatet af et produkt, som både er solidt og udført i et tidløst design.

Udover det flotte ydre så er IPhonen også let anvendelig for alle, hvilket også gør den utroligt populær hos både unge og gamle.

Find den nyeste iPhone uden abonnement

iPhone på afbetaling uden abonnement

Derfor kan du finde forskellige modeller her hos os! Ligegyldigt om du søger en iPhone 6 eller en iPhone 8, så kan du finde dem på afbetaling hos os.

Men når du skal vælge en ny telefon, så er der nogle faktorer, som du med stor fordel kan inddrage i din beslutning.

Hvilken iPhone skal jeg vælge?

Først om fremmest, så skal du jo vælge, om du overhovedet vil have en iPhone. Nogle mennesker synes bedre om Android styresystemet, som man finder hos blandt andet Samsung. Dette Apple produkt er dog, som nævnt tidligere, det mest populære, og derfor vil vi tage udgangspunkt i de forskellige IPhone modeller. For hvilken en model er bedst til dig?

Disse ting kan du med fordel kigge efter: Kamera, skærm, batteritid, plads og størrelse samt vægt.
Hvis vi prøver at sammenligne iPhone 12, 11 og X

, så kan du muligvis få et bedre billede af, hvilken model du har brug for.
De to ”ældre” modeller har de samme to muligheder for plads/kapacitet, hvilket er 32 og 128 GB. Dog har den nyeste model mulighed for 64 eller 256 GB.

Skærmen på alle tre modeller er den samme, og skærmen har samme størrelse. Kameraet er også nogenlunde det samme, dog har de to nyere modeller et par funktioner mere. Når vi kigger på batteritiden, så kommer det naturligvis an på, hvad du anvender mobilen til. Men vi kan dog sige dette, de to nyere modeller er også her en smule bedre, de har nemlig en batteritid, som er 2 timer længere end IPhone 6S.

Størrelsen og vægten på de tre modeller varierer kun en smule, dog kan dette stadig betyde en del for, om du kan lide at holde den. Derved kan du med fordel prøve at holde de forskellige modeller i hånden, inden du vælger en, som du kan købe uden abonnement på afbetaling her hos os.

Du kan købe den nyeste model på afbetaling!

Er du træt af, at du aldrig har det nyeste af det nyeste? Sådan er der mange der har det, men vi giver dig muligheden for at få den nyeste telefon! Vi tilbyder nemlig afbetaling på alle telefoner, vi er nemlig klar over, at det er de færreste som har mange tusinde til en ny mobil.

Langt de fleste kan få lov at købe en mobil på afbetaling, det kræver blot en hurtig kreditvurdering, som de fleste består.

Afbetaling kan være en rigtig god løsning, hvis du ikke har pengene her og nu, dog kan du også gøre det rigtig dyrt for dig selv, hvis du misligholder din afbetaling. Så hvis du blot holder dig til aftalen, så står vi klar med et godt tilbud på en IPhone uden abonnement!