iPhone 11 på afbetaling

I stedet for at købe en iPhone 11 på afbetaling burde du tage et kig på nogle af de nyeste modeller:

iPhone 14

iPhone 14 på afbetaling uden abonnement

261 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.794 kr. ÅOP 20,66%. Den månedlige ydelse 261 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 20.804 kr. Samlede kreditomkostninger 9.010 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15

iPhone 15 på afbetaling uden abonnement

268 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 12.094 kr. ÅOP 20,63%. Den månedlige ydelse 268 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 21.282 kr. Samlede kreditomkostninger 9.188 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 pro max på afbetaling uden abonnement

412 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 18.794 kr. ÅOP 20,25%. Den månedlige ydelse 412 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 32.859 kr. Samlede kreditomkostninger 14.065 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Der findes to gode muligheder for at købe iPhone 11 uden abonnement, hvor man betaler med afbetaling.

Køb iPhone 11 på afbetaling uden abonnement

Den nye iPhone 11 koster fra omkring 6.200 kr. for den mindste model med 64 GB. Derfra stiger prisen, og den bliver kun højere, hvis du er interesseret i de bedre versioner iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Der er tale om rigtig mange penge, som de færreste har i overskud til en ny mobil – og derfor vælger flere og flere af afbetale deres nye iPhone.

Af vælge afbetaling af iPhone 11 er en rigtig god mulighed for at få fingrene i den nyeste teknologi uden at skulle have mange tusinde kroner op af lommen. Du skal dog være opmærksom på, at der findes to måder at afbetale en iPhone 11 på:

  • Afbetaling af iPhone 11 uden abonnement
  • Afbetaling af iPhone 11 med abonnement
iphone 11 på afbetaling

Mange går desværre i ”abonnementsfælden”. Det vil sige, at de lader sig lokke af en lavere kontantpris, men til gengæld binder sig til et dyrt abonnement. Det er typisk en dårlig handel for dig som kunde. I dag fås mobilabonnementer meget billigt – helt ned til under 100 kr. om måneden. Derfor vil det typisk være en økonomisk fordel for dig at købe en iPhone 11 på afbetaling uden abonnement til en lidt højere pris, men til gengæld slippe for det dyre abonnement og en eventuel bindingsperiode hertil.

iPhone 11 – mobil og kamera i én enhed

Apple kommer hvert år med forbedringer til deres iPhones; nogle gange mere betydelige forandringer end andre. Denne gang er der tale om revolutionerende kamerateknologi.

iPhone 11 har den ikoniske A13 Bionic-chip, ligesom forgængeren iPhone XS. Dertil kommer en vand- og afvisende teknologi og en batterikapacitet, hvor konkurrenterne ikke kan følge med; helt op til 65 timers lydafspilning og 17 timers videoafspilning.

Den nye iPhone 11 kommer med en kapacitet (plads) fra 64 Gb til 256 GB, hvilket er mere end rigeligt for de fleste, men tager du rigtig mange billeder eller optager rigtig mange videoer, kan du med iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max få helt op til 512 GB plads.

Kameraet er dog dér, hvor iPhone 11 virkelig skiller sig (især iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max).

iPhone 11 har følgende kameraspecifikationer:

  • 12 MP vidvinkel kamera
  • 12 MP ultravinkel kamera
  • 2 x optisk zoom
  • 5 x digitalt zoom

Ved de to dyrere modeller får du også et 12 MP tele kamera.

Køb iPhone 11 på afbetaling i dag

Der er i princippet ingen grund til at vente længere, hvis du gerne vil have fingrene i den lynhurtige iPhone 11 med et knald-godt kamera og en batterilevetid, der sparer dig for mange opladninger.

Her på siden kan du se forhandlere af iPhone 11 på afbetaling uden abonnement. Det tillader dig at sammenligne priser og vilkår, så du hurtigt og nemt kan overskue, hvor du får den billigste  mobil afbetaling – eller den afbetaling, der passer bedst til dig.

Vil du gerne have den billigste afbetaling af iPhone 11, skal du sammenligne aftalernes ÅOP. ÅOP står for ”årlige omkostninger i procent”, og det er alle de forskellige omkostninger, der kan være i forbindelse med en låne- eller afbetalingsaftale, som er lagt sammen og fordelt ud på en årlig procent. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om at forsøge at sammenligne renter med gebyrer; du kan nøjes med at finde den afbetalingsaftale, der har den laveste ÅOP.

Det er dog ikke altid, at den billigste afbetalingsaftale er den bedste for netop dig. Måske er det vigtigere, at du kan få lov at afbetale over en længere periode, så du kun skal af med et meget lavt månedligt beløb, der passer ind i din økonomi. I så fald skal du finde den forhandler, der har den længste afbetalingstid.