iPhone 12 på afbetaling

Tag et kig nogle af de nyere iPhones som kan købes på afbetaling:

iPhone 14

iPhone 14 på afbetaling uden abonnement

261 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.794 kr. ÅOP 20,66%. Den månedlige ydelse 261 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 20.804 kr. Samlede kreditomkostninger 9.010 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15

iPhone 15 på afbetaling uden abonnement

268 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 12.094 kr. ÅOP 20,63%. Den månedlige ydelse 268 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 21.282 kr. Samlede kreditomkostninger 9.188 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 pro max på afbetaling uden abonnement

412 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 18.794 kr. ÅOP 20,25%. Den månedlige ydelse 412 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 32.859 kr. Samlede kreditomkostninger 14.065 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

En iPhone 12 på afbetaling er vel nok en af de absolut bedste mobiler, man kan få på markedet i dag. Samsung ånder dem lige i nakken, men der er bare noget helt særligt over iPhones design og opsætning. Nu er der endnu en model på gaden – nemlig iPhone 12.

Denne model er naturligvis endnu bedre end de foregående modeller, hvilket både ses på kameraet og den revolutionerende teknologi. Har du derfor en af de ældre modeller, og synes du, det er på tide at få den skiftet ud, går du ikke galt i byen med en iPhone 12.

Læs også: mobil på afbetaling

iphone 12 på afbetaling - de forskellige farver

Med forbedret teknologi og funktioner er det naturligvis ikke helt billigt at købe en iPhone 12 – i hvert fald ikke hvis du ikke kan vente, til den har været på markedet i noget tid og derfor begynder at komme på tilbud.

Men selvom den måske ikke er helt billig, og du ikke har til hele beløbet på din konto, er håbet ikke ude endnu. For med en iPhone 12 på afbetaling er det muligt at få det, du drømmer om, uden at skulle leve af havregrød og pasta de næste mange måneder.

På udkig efter en nyere model? Se iPhone 15 og iPhone 14 her.

Hvorfor købe en iPhone 12 på afbetaling?

Selvom det måske ikke synes helt logisk at købe en mobil, du ikke har råd til lige nu og her, giver det nu alligevel meget god mening. For med en iPhone 12 købt på afbetaling, får du en række gode muligheder:

 • Du behøver ikke vente på et godt tilbud
 • Du behøver ikke spare op
 • Du kan købe mobilen med det samme
 • Du kan tilpasse afbetalingen til din økonomi

For at uddybe ovenstående punkter vil du med en aftale om en iPhone 12 på afbetaling kunne købe den med det samme, uden det går for hårdt ud over dit rådighedsbeløb og din generelle økonomi.

For mange butikker tilbyder nemlig at købe en iPhone 12 på afbetaling, hvor du enten kan vente med at begynde at betale af efter 6-9 måneder eller afbetale med et mindre månedligt beløb hver måned. Løbetiden vil typisk kunne strækkes så langt, at det kun er nogle få hundrede kroner, du skal slippe fra kontoen hver måned. Så er der stadig råd til den gode bøf om fredagen.

Relateret artikel: iPhone 11 på afbtaling

Det tager typisk ikke meget mere end et øjeblik at blive godkendt til afbetaling – og så foregår det hele online. Det fungerer derfor næsten på samme måde, som når du normalt betaler for en vare. Forskellen ligger blot i, at du betaler for den over en længere periode.

Hos hvilke butikker kan man købe en iPhone 12 på afbetaling?

Det er lige før, at samtlige elektronikbutikker forhandler en iPhone 12. Du kan i hvert fald godt være sikker på, at de største online elektronikbutikker har en iPhone 12 på hylderne, der er klar til at komme med dig hjem.

Besøg derfor gerne:

 • Elgiganten
 • LEASY
 • Proshop
 • Computersalg
 • Coolshop

Det er selvfølgelig ikke nogen garanti, at de alle har den, da der er rift om den nye iPhone 12. Men med ovenstående udvalg burde det være muligt at finde den hos minimum én af butikkerne. Har flere af butikkerne iPhone 12 på lager lige nu, bør du sammenligne deres muligheder for afbetaling, så du sikrer, at du får en aftale, der tilgodeser din økonomi mest muligt.

Det skal du se efter ved en iPhone 12 på afbetaling

For at sikre at den aftale du indgår med butikken også er den rette for din økonomi, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. For er du ikke dette, kan det betyde, at du økonomisk sætter dig med for dyr en aftale, som går for hårdt ud over din daglige økonomi.

Sådan skal det ikke være, da en mobil ikke skal være årsag til, at du ikke kan erstatte de slidte bukser med nogle nye eller er nødt til at skære helt ind til benet, når det kommer til indkøb af mad.

Hold derfor et skarpt øje med:

 1. Renter
 2. Gebyrer
 3. Opstartsgebyr
 4. Løbetid

Renter og gebyrer skal helst gerne være så lave som muligt, så du ikke kommer til at betale langt mere for din iPhone 12 på afbetaling, end hvad du ville, hvis du kunne lægge alle pengene lige nu og her. Det er selvfølgelig ikke gratis at købe på afbetaling.

Men det skal heller ikke være så dyrt, at det binder dig på hænder og fødder efterfølgende. Der er så mange, der tilbyder køb på afbetaling til 0 kroner i renter, at det burde kunne lade sig gøre hos ovenstående butikker.

Men hold også øje med både opstartsgebyr og månedlige gebyrer, da det er her, de primært henter deres penge hjem. Gebyrerne bør ikke være for høje, da det gør din iPhone 12 meget dyrere over tid. Sørg også for at have en løbetid, der gør det muligt for dig at betale tilbage, uden det går for hårdt ud over din økonomi. Jo længere en løbetid, jo lavere en månedlig ydelse skal du betale.

Der er derfor lidt af hvert at holde øje med, inden du kaster dig ud i købet af en iPhone 12 på afbetaling.

Hvilke afbetalingsmuligheder findes der for en iPhone 12?

Der er som sagt forskellige muligheder, når det kommer til at købe en iPhone 12 på afbetaling. Hvad du får mulighed for, kommer helt an på, hvilken butik du vælger at købe din iPhone 12 hos, men også hvad du selv synes, er en god aftale.

Der er dog typisk følgende muligheder:

 1. Køb nu og betal senere
 2. Køb nu og betal i mindre bidder
 3. Køb på faktura

Med køb nu og betal senere får du mulighed for at købe din iPhone nu (typisk ved at indgå en aftale om et lån), som du venter med at betale tilbage af på i 3, 6 eller 9 måneder.

Det giver dig mulighed for at spare en del af pengene op til at betale tilbage for købet. Venter du dog 9 måneder med at betale tilbage, skal du huske at være opmærksom på, at din iPhone 12 måske allerede der er begyndt at være slidt (hvis ikke du passer godt på den), og det derfor måske allerede der er tid til en ny eller at skifte nogle af delene.

Det er derfor vigtigt, at du ved så lang en line sikrer dig, at du får sparet op til at få den betalt af hurtigt.

Ved at købe den nu og betale i mindre bidder låner du typisk til telefonen og får herefter mulighed for at betale af over en periode på 12-36 måneder. I de måneder skal du hver måned betale et fast beløb tilbage. Det er lidt det samme med køb på faktura, hvor du enten får 14-30 dages ekstra betalingstid eller kan få betalingen delt op i flere bidder.

Mulighederne er derfor mange og gør det nemt at købe den smarte iPhone 12, selvom du ikke har alle pengene lige nu.

Køb en iPhone 12 på afbetaling med god samvittighed

Mange af os er opdraget til ikke at købe noget, man ikke har råd til. Derfor er det meget naturligt, hvis du har nogle betænkeligheder over at købe en iPhone 12 på afbetaling og måske synes, det føles lidt forkert at købe noget, du reelt set ikke har råd til lige nu og her.

Men når bare du tænker dig godt om og indgår en aftale, som du rent faktisk har råd til lige nu og på sigt, er det noget, du sagtens kan gøre med god samvittighed.

Vil du gerne helt af med den dårlige samvittighed, kan du altid lægge et budget over din økonomi et år frem i tiden, så du har et overblik over alle dine indtægter og udgifter og derfor ved, hvad du gennemsnitligt har til rådighed hver eneste måned. Så er det lidt nemmere at fjerne den dårlige samvittighed, fordi det er noget, der lægges ind i dit budget.

Ved at lægge et budget fjerner du ikke kun den dårlige samvittighed, men får også et helt klart overblik over, hvor lang en løbetid der er realistisk, og hvornår du kan være sikker på, at din nye iPhone 12 er betalt tilbage.


Køb en iPhone 12 i dag


Med lidt hjælp til at lægge et budget tager det ikke lang tid at komme i mål med. Du kan derfor roligt tage et kig på iPhone 12 og de mulige afbetalingsløsninger der er allerede i dag. For ved at købe en iPhone 12 allerede i dag får du mulighed for at have den i hænderne om 1-2 dage! Længere behøver du ikke at vente på at lægge den gamle til side eller give den videre til en ven eller et af dine børn.

Der er mange fede funktioner og muligheder i vente med en iPhone 12, som bare venter på at blive udforsket af dig. Du bliver med garanti glad for dit nye køb, da der er så mange forbedringer og funktioner i vente.

Husk at købe et godt og beskyttende cover med, så du ikke laver for mange unødige skrammer på mobilen!