iPhone 13 på afbetaling

Anbefaling herfra er at du i stedet for at købe en ældre model som iPhone 13 tager et kig på de nyeste modeller herunder

iPhone 14

iPhone 13 på afbetaling

261 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.794 kr. ÅOP 20,66%. Den månedlige ydelse 261 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 20.804 kr. Samlede kreditomkostninger 9.010 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15

iPhone 13 på afbetaling

268 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 12.094 kr. ÅOP 20,63%. Den månedlige ydelse 268 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 21.282 kr. Samlede kreditomkostninger 9.188 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 15 Pro Max

iPhone 13 på afbetaling

412 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 18.794 kr. ÅOP 20,25%. Den månedlige ydelse 412 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 32.859 kr. Samlede kreditomkostninger 14.065 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

iPhone 13 på afbetaling: Vi ved alle sammen, at det ikke er helt billigt at købe en ny iPhone. Men der er rigtig mange af os, der elsker at opgradere vores iPhone til de nyeste versioner. Har du det på samme måde, vil du sikkert gerne have fingrene i en iPhone 13. Her får du nemlig en fremragende mobiltelefon, der kan opfylde de flestes behov.

Men hvad gør du så, hvis du ikke har budgettet til at købe sådan en mobiltelefon? Heldigvis kan du vælge at købe din iPhone 13 på afbetaling. Ved at købe på afbetaling skal du ikke vente på, at du har sparet det fulde beløb op. I stedet kan du få din nye iPhone 13 i hånden lige med det samme og glæde dig over alle dens lækre funktioner.

Hvor kan jeg købe en iPhone 13 på afbetaling?

Der findes en del forskellige online forhandlere, hvor du kan købe en iPhone 13. Dog er det ikke sikkert, at du kan købe den på afbetaling. Hvis du gerne vil købe din iPhone 13 nu og betale for den senere, skal du derfor gå efter forhandlere, der tilbyder en afbetalingsløsning.

Selvfølgelig kan du ikke være sikker på, at telefonen bliver ved med at være på lager hos de forskellige forhandlere. Men hvis du tager et kig hos alle de forskellige forhandlere, kan der være en god chance for, at du kan købe en iPhone 13 på afbetaling.

Hvis du finder, at flere af forhandlerne lige nu har en iPhone 13, er det værd at sammenligne deres afbetalingsløsninger. Der kan nemlig være stor forskel på dem, så du kan vælge den mulighed, der er den bedste for dig.

Køb en iPhone 13 på afbetaling nemt og hurtigt

Det er slet ikke så svært at købe en iPhone 13 nu og betale for den senere. Rent faktisk er det utrolig nemt, og du kan gøre det hurtigt, hvis du bare vælger at bestille den online. Desuden er det værd at bemærke, at det slet ikke er dyrt at købe en mobiltelefon på afbetaling.

Rigtig mange tror dette, men det er faktisk ikke tilfældet. Du kan nemlig sagtens købe din iPhone 13 i dag og betale for den på et senere tidspunkt uden, at det skal koste dig flere penge.

På udkig efter en nyere model? Se iPhone 15 og iPhone 14 her.

Gode grunde til at købe en iPhone 13 nu og betale for den senere

Er du stadig ikke helt sikker på, om en afbetalingsløsning er noget for dig? Det kan vi godt forstå. Det er nemlig også et valg, du nøje bør overveje, da der er tale om en del penge. Dog kan vi berolige dig med at sige, at der er flere fordele ved at købe på afbetaling.

Selvfølgelig skal du først og fremmest lave et budget, så du er sikker på, at du kan overholde de månedlige betalinger. Derudover bør du ligeledes altid læse aftalevilkårene og være sikker på, at de er fornuftige, samt at du kan acceptere dem.

Men hvorfor bør du så vælge at købe en iPhone 13 på afbetaling?

  • Du skal ikke vente med at få mobilen i hånden.
  • Du skal ikke spare op i længere tid.
  • Du skal ikke vente på et godt tilbud.
  • Du kan vælge mellem flere forskellige afbetalingsmuligheder alt efter dit budget og dine præferencer.

Det vil altså sige, at hvis du vælger at købe en iPhone 13 nu med hjælp fra en afbetalingsløsning, kan du få den hjem til dig lige med det samme. For at du kan købe på afbetaling, skal du som regel blot opfylde et par krav. Opfylder du kravene, vil du blive godkendt nærmest med det samme.

Om du køber en iPhone 13 kontant eller på afbetaling er stort set det samme. Forskellen er bare, at du betaler for din mobiltelefon løbende med en afbetalingsløsning fremfor, at du betaler det fulde beløb med det samme.

Skift din gamle mobiltelefon ud med en iPhone 13 på afbetaling

Hvis du vælger at købe en iPhone 13 på afbetaling, vil du bestemt ikke blive skuffet. Ikke nok med at du slipper for at bruge din gamle mobil, så er en iPhone 13 pakket med et hav af funktioner.

Læs også: iPhone 12 på afbetaling

Med en iPhone 13 får du blandt andet en telefon, der er forsynet med et godt kamera og et lækkert design. Den har en OLED-skærm fra kant til kant, superhurtigt 5G og en A15 Bionic-chip.

Derudover kommer iPhone 13 med et avanceret dobbeltkamera-system og op til 19 timers videoafspilning. I bund og grund får du en mobiltelefon med en bedre batterilevetid og processor samt en kameraopsætning, der er blevet opgraderet.

Men hvis du er på udkig efter en smartphone med endnu bedre funktioner samt ekstra funktioner, er det værd at kigge nærmere på iPhone Pro 13. Dog skal du naturligvis være opmærksom på, at denne model også er dyrere end iPhone 13.