iPhone 7 på afbetaling uden abonnoment

En af de nyste modeller i IPhone-familien er en IPhone 7. Du kan vælge at købe din iphone 7 uden abonnement, hvis du er utilfreds med dit nuværende eller med et abonnement, hvis du er tilfreds med dit nuværende.

Køb din iPhone 7 uden abonnoment

En IPhone 7 kan du få i mange forskellige størrelser i alt fra 32 GB til 256 GB hukommelse. Derudover kan du også købe din IPhone i mange forskellige farver som guld, sort, sølv og rosa. Disse mange muligheder er medvirkende til at give forskellige looks på din telefon – sort giver et mere robust udseende, hvor ridser og skræmmer er mindre synlige, den sølv farver giver et mere elegant look og så er der guld og rosa, som er mest velegnet til personer der ønsker lidt ekstra bling og blær.

iPhone 7 på afbetaling uden abonnoment

En IPhone 7 er ikke længere den nyeste udgave af IPhone-familien, hvilket kan ses på prisen – men det stadigvæk muligt både at købe din iPhone 7 uden abonnement, med abonnement og samtidig kan du benytte dig af iPhone 7 afbetaling uden abonnement.

Tilbehør til din IPhone 7

Apple tilbyder mange forskellige tilbehørsprodukter, som du kan tilslutte og benytte til din IPhone 7. det er tilbehørsprodukter som forskellige høretelefoner, som Beats både in-ear og on-ear i mange forskellige farver.

Derudover kan du pryde din IPhone 7 med tusindvis af forskellige covers med forskellige mønstrer, farver og motiver. Derudover kan du også beskytte din IPhone 7 yderligere ved hjælp af Panzer glas og til opladning findes der forskellige omformere, som giver mulighed for at oplade din telefon på mange forskellige måder. Slutteligt er der selvfølgelig opladerne, som er alfeomega for at kunne benytte sin IPhone, disse opladere findes i mange forskellige længder og farver.

Funktioner og specifikationer i din IPhone 7

En IPhone 7 har nogle af de bedste funktioner og specifikationer på markedet i forhold til prisen. Som nævnt tidligere findes telefonen i mange forskellige farver og hukommelsen svinger fra 32 GB til 256 GB.

Se også: mobil på afbetaling forside

Men derudover har en IPhone 7 en størrelse på 138,3 mm x 67,1 mm x 7,1 mm og vejer 138 gram. Skærmen har en størrelse på 4,7” med Retina HD-Skærm, og har en opløsning på 1334 x 750 pixels. Kameraet er et 12 MP kamera og videooptagelse på 4k med 30 billeder pr. sek. Ydermere er der indbygget touch ID og Siri. Knapperne på en IPhone 7 findes på begge sider samt hjem-knappen, som er gennemgående i hele IPhone-familien.

Batterilevetiden på en IPhone 7 er bedre end de tidligere udgavers og kan holde i op til 2 timer længere end den tidligere IPhone 6-udgave. Styresystemet er i OS 11, hvilket er medvirkende til, at du kan langt mere end ved de tidlige udgaver og gøre det både hurtigere og nemmere. Alt i alt er en IPhone 7 en utrolig god udgave i IPhone-familien og er en af de førende smartphones på markedet til prisen, når du sammenligner den med de andre på markedet.