iPhone 8 på afbetaling uden abonnement

Iphone 8 er en af de nyest tilkomne i iPhone-familien, og med dens nye banebrydende funktioner er den i den grad blevet opdateret, både indeni og udenpå. Ved at vælge Iphone 8 uden abonnement eller uden tilbyder Apple dig et 12 megapixels kamera med 4K videooptagelse, 5 x digitalt zoom, og et 7 megapixels frontkamera, derudover får du en 4,7’’ Retina HD-skærm med 3D touch.

Iphone 8 kommer i et flot glas design, i en størrelse af 138,4mm x 67,3mm x 7,3 mm og desuden vejer den kun 148 gram. Den er vand og støvtæt, og du kan frit vælge mellem farverne guld, space grey eller sølv. Med en 4,7’’ Retina HD-skærm og en opløsning på 1334 x 750 pixels samt 3D touch og True Tone får du en fantastisk skærmoplevelse og helt fortryllende farver i alle slags lysforhold.

Ny model: iPhone 12 på afbetaling

Desuden er Displayet på telefonen udviklet således at du kan se skærmen fra forskellige vinkler med dual-domain pixels.

iPhone 8 på afbetaling

iPhone 8 uden abonnement på afbetaling

Iphone 8 er udstyret med et kamera der kan fange personer i bevægelse, kameraet fanger desuden også farver der skinner helt igennem, og giver et formidabelt autofokus. Med 12 megapixels og 5 x digitalt zoom, får du helt skarpe billeder, ligegyldigt hvor lang afstand du tager billedet fra.

Derudover kan du med det nye kamera også optage videoer i 4K-kvalitet hvor kameraet optager med op til 60 billeder i sekundet. Iphone 8 giver dig desuden muligheden for at tage det perfekte selfie med et 7 megapixels frontkamera.

Den nye A11 Bionic chip teknologi gør iPhone 8 ikke kun hurtigere, men også mere energieffektiv, faktisk giver denne nye teknologi dig en ydeevne der er 25% hurtigere og en effektivitet der er 70% hurtigere end Appels gamle A10-processor.

Denne iPhone kan du oplade trådløst med en såkaldt Qi oplader-dock, for at oplade trådløst skal du blot anbringe din iphone på toppen af docken. Men batteriet i Iphone 8 holder faktisk ligeså længe som Iphone 7, også selvom den er udstyret med nye lækre funktioner, du får faktisk op til 12 timers internetforbrug, 13 timers videoafspilning og 14 timers taletid på batteriet. Desuden tager det kun omkring 30 minutter at oplade batteriet til 50%.

Tidløst design og muligheden for afbetaling

IPhone 8 kommer ligesom alle dens forgængere i et tidløst design, og i en række af forskellige farver. Denne IPhone sikrer dig en række fantastiske funktioner, gode billeder og god hukommelse til at gemme gode minder.

Det kan være en nem løsning at købe sin iphone 8 på afbetaling uden abonnement, og det kan snildt lade sig gøre, på denne måde kan du få fingrene i den nye IPhone før vennerne. Afbetaling er perfekt for den studerende, eller for dig der bare hellere vil bruge dine penge på noget andet. Afbetaling er en dejlig nem måde at få fingrene i denne spændende og fascinerende IPhone. Man kan selv vælge over hvor lang en periode man vil afbetale, og hvor mange penge man vil afbetale om måneden, så det tilpasser sig din økonomi.