iPhone XS afbetaling

De færreste har råd til at smide knap 8.000 kr. kontant efter en ny mobil, som den nye iPhone XS koster. Men der er nu ikke noget at sige til, at du gerne vil have fingrene i den.

Ny model: iPhone 12 på afbetaling

Køb iPhone XS på afbetaling

iphone-xs-afbetaling

Den har nemlig all-screen, intelligent A12 Bionic chip, face ID, trådløs opladning og en lang række andre features, der slår ældre teknologi med mange længder. Løsningen er at købe din iPhone XS på afbetaling. På den måde får du glæde af den med det samme, men kan betale den af i mindre rater, der passer ind i din økonomi.

iPhone XS Max afbetaling

Det er ikke kun en iPhone XS, du kan købe på afbetaling. Du kan også vælge storebroren; en iPhone XS Max, der koster omkring 9.000 kr. kontant. Mod en iPhone XS’ 5,8” skærm, får du med en iPhone XS Max en skærm på hele 6,5”, hvilket giver en vild skærmoplevelse, blandt andet når der streames film og serier. All-screen teknologien gør desuden, at skærmen syner meget større til sammenligning med f.eks. en iPhone 8 Plus, der ellers har samme skærmstørrelse som en XS Max.

Sådan køber du på afbetaling

Her på mobilafbetaling.dk kan du finde forhandlere, der tilbyder dig at købe iPhone XS Max eller iPhone XS uden abonnement på afbetaling. Du klikker blot på linket ”Køb iPhone XS – Klik her”, og så bliver du ført direkte til forhandlerens side. Her kan du vælge, hvilken model du ønsker at købe i forhold til farve og hukommelse, og du kan selv være med til at vælge den månedlige afbetalingsydelse. Jo lavere ydelse, du vælger, des længere tid vil det tage at afbetale mobilen.

Kan jeg købe en iPhone XS på afbetaling?

De fleste mennesker kan købe mobiler på afbetaling via deres mobilselskab. Her skal du dog være opmærksom på, at du typisk binder dig til et (dyrt) abonnement i afbetalingsperioden.

Vil du gerne have frihed til selv at vælge et andet og billigere abonnement, kan du købe din mobil uden abonnement via en forhandler, der ikke tilbyder mobilabonnementer. Det er denne type forhandlere, vi samarbejder med på mobilafbetaling.dk.

Du vil typisk blive mødt af følgende krav, når du skal købe en iPhone på afbetaling:

  • Du må ikke være registreret i RKI (register over dårlige betalere)
  • Du skal være over 20 år
  • Du skal kunne kreditgodkendes

Hvor meget skal jeg betale om måneden?

For de fleste er det en rigtig god løsning at købe en iPhone på afbetaling, da kontantprisen er meget høj. Typisk vælger du selv, hvor meget du vil betale om måneden. Når du skal vælge størrelse på de månedlige afdrag, skal du dels vurdere, hvad du har råd til at betale om måneden, men du skal også sammenlægge det med, hvor lang tid du regner med at beholde din iPhone XS.

Det skal helst ikke tage dig længere tid at afbetale den, end du har glæde af den. Udskifter du din iPhone årligt, når der kommer en ny på markedet, skal du helst ikke have en afbetalingsperiode på mere end et år.