OnePlus på afbetaling

OnePlus er over de seneste år halet ind på de helt store producenter på mobilmarkedet som Apple og Samsung. Vil du også gerne have fingrene i én af de smarte OnePlus mobiler på afbetaling, så kan du nemt og hurtigt få et overblik over dine muligheder her på siden.

OnePlus mobil på afbetaling

Ved køb af en smartphone på afbetaling, skal du tage stilling til, på hvilken måde du ønsker at købe den. Der er følgende to overordnede muligheder:

  • OnePlus på afbetaling uden abonnement
  • OnePlus på afbetaling med abonnement

Hvad, du bør vælge af ovenstående, afhænger af, om du samtidig ønsker at købe et mobilabonnement. Forhandlere af mobilabonnementer sælger typisk også smartphones med rabat via en afbetalingsaftale, hvor du i afbetalingsperioden binder dig til et abonnement.

Hvorvidt, du selv har indflydelse på valg abonnementet, svinger fra forhandler til forhandler. Typisk er der tale om et relativt dyrt abonnement, som de færreste har brug for. Til gengæld sparer du lidt penge på mobilens kontantpris.

Vil du hellere selv vælge dit abonnement eller blot beholde dit nuværende abonnement, skal du finde en forhandler af elektronik, der sælger smartphones. Forhandlere af elektronik har ingen interesse i at sælge dig et mobilabonnement, så her er det kun telefonen, du køber via en afbetalingsaftale. Her på siden får du et overblik over denne type af forhandlere.

Vælg, hvilken OnePlus mobil du gerne vil købe, og sammenlign priser på forhandlere af OnePlus uden abonnement.

Hvilken OnePlus mobil skal jeg vælge?

OnePlus er én af de nyere spillere på mobilmarkedet. Der er tale om kinesisk, innovativ teknologi til priser, hvor de fleste kan være med (især på afbetaling).

Nogle af de nyeste OnePlus modeller på markedet er følgende:

  • One Plus 7 Pro på afbetaling
  • One Plus 7T Pro på afbetaling

OnePlus 7 Pro på afbetaling

Med OnePlus 7 Pro får du det bedste af det bedste. En fænomenal stor skærm på hele 6,67”, Dolby Atmos Dual højtalere for lyd i biografstil, trippelkamera med et hovedkamera på intet mindre en 48 MP og 3x optisk zoom samt frontkamera med ”pop-ud”-effekt. Du får selvfølgelig også et batteri, der lader dig holde strøm længe og oplade din telefon på kun 20 minutter.

Kontantprisen for OnePlus 7 Pro starter fra omkring 5.700 kr.

OnePlus 7T på afbetaling

OnePlus 7T har en Kæmpe skærm på 6,55” tommer med den nytænkende HDR 10+ teknologi, der sikrer dig en mere flydende oplevelse af skærmen. Hertil kommer et 20:9 format, der giver en virkelig god filmoplevelse, og selvfølgelig er OnePlus 7T også med på trippelkamera-bølgen. Herunder 2x telefoto og ultravidvinkel, der sikrer et synsfelt på hele 117 grader. Ydermere er OnePlus kendt for lynhurtig opladning, og det får du naturligvis også med 7T, hvor du kan oplade din mobil til 70% på blot 30 minutter.

Kontantprisen på OnePlus 7T starter fra omkring 5.000 kr.

Køb OnePlus på afbetaling i dag

Langt de fleste kan allerede i dag købe en OnePlus på afbetaling, uanset om det er en 7 Pro eller en 7T, som du har forelsket dig i.

Overvej, om du vil have den samlet set billigste afbetalingsløsning, eller om du vil have en afbetalingsløsning, der passer til dig og din økonomi i forhold til samlet afbetalingsperiode og månedlige afbetalinger.

Vil du gerne betale et særligt lavt beløb om måneden, fordi din økonomi er stram, er det måske ok at betale lidt ekstra i renter, så det blot tager lidt længere tid at færdiggøre afbetalingen.

Vil du derimod helst betale så lidt som muligt samlet set, skal du sammenligne afbetalingstilbuddenes ÅOP (årlige omkostninger i procent), hvor alle udgifterne til afbetalingen er sammenholdt i en årlig procentsats. På den måde behøver du ikke ud i et større regnestykke for at sammenligne renter med gebyrer for at finde frem til det bedste afbetalingstilbud.