Samsung galaxy uden abonnement

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22

205 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 9.194 kr. ÅOP 20,97%. Den månedlige ydelse 205 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 16.320 kr. Samlede kreditomkostninger 7.126 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23

246 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.094 kr. ÅOP 20,73%. Den månedlige ydelse 246 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 19.591 kr. Samlede kreditomkostninger 8.497 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra

356 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 16.194 kr. ÅOP 20,36%. Den månedlige ydelse 356 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 28.375 kr. Samlede kreditomkostninger 12.181 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Hvis du er træt af din gamle mobil, eller hvis det blot er tid til en udskiftning, er det vigtigt, at den nye mobil du vælger, også er en du vil blive glad for. Der er ikke noget mere frusterende end at købe en ny mobil, hvorefter man skal bruge flere timer på at lære systemet at kende.

På udkig efter en ny Samsung smartphone?

Hvis du vil gøre det nemt og enkelt for dig selv, kan du med fordel vælge en smartphone fra Sansung som din nye mobil. Næsten uanset hvilken type mobil du er vant til, vil du hurtigt kunne vænne dig til en Samsung smartphone. I forbindelse med designet af deres smartphones, har Samsung haft fokus på at skabe en let og brugervenlig oplevelse af mobilens mange smarte funktioner.

Samsung-Galaxy-uden-abonnement-afbetaling

Alle Samsung smartphones anvender styresystemet Android, og hvis du allerede er bekendt med dette styresystem fra din gamle mobil, er du næsten allerede i mål. Hvis du ikke har haft en mobil, der kører på Android før, kan det naturligvis tage lidt tilvænning, før du får helt styr på, hvor de forskellige ting er og hvordan du benytter de forskellige funktioner på din Samsung smartphone.

Samsung Galaxy – Samsungs mest populære mobilserie

En af de mest populære produktserier når det kommer til mobiler fra Samsung er Galaxy-serien. Navnet på serien, Samsung Galaxy, vil helt sikkert lyde velkendt i manges ører. Mobilseriens store popularitet skyldes blandt andet, at designet bag hver mobil har været præget af innovation og nytænkning.

Noget langt de fleste eksperter er enige om, er at Samsung med deres Samsung Galxaxy-serie har været gode til at følge med tiden og hele tiden komme med nye og spændende påfund i forbindelse med både funktioner og design. Allerede de første Samsung Galaxy mobiler var et kæmpe hit, og indtil videre har den succesfulde sydkoreanske mobilproducent fuldt ud formået at overgå de tidligere modeller i serien.

Samsung Galaxy kan fås på afbetaling

En af de nyeste Samsung Galaxy modeller er Samsung Galaxy S8. Denne elegante og stilrene mobil er et designmæssigt pragteksemplar, og fås i flere forskellige farver. Mobilen består af glas både foran og bagpå, og indrammes af en kant i aluminium, der hjælper med at forhindre sand, støv og vand i at trænge ind i selve mobilen.

Læs også: Billig mobiltelefon

Den store skærm på mobilen gør det muligt at have flere programmer åbne samtidigt, uden at det ene behøver at minimeres. Dette gør Samsung Galaxy S8 til et oplagt valg af mobil, for folk der ofte har brug for at multitaske på deres smartphone.

Med fingeraftrykslæser, ansigtsgenkendelse og irisscanner samt et nyt og forbedret kamera, er der ikke noget at sige til, at Samsung Galaxy S8 har vundet indpas hos så mange mennesker verden over. De mange smarte funktioner gør dog også, at prisen på mobilen for nogle kan synes en smule høj.

Det samme kan i øvrigt siges for dens lillebror, Samsung Galaxy S7. Muligheden for at kunne købe en Samsung Galaxy S8 eller S7 på afbetaling kan dog gøre beløbet lidt nemmere at sluge for dem, der ikke har midler til at betale hele prisen på én gang.