Samsung Galaxy S20 på afbetaling

Det er ikke alle, der har råd til at kaste et stort beløb efter en ny mobiltelefon, når den gamle er gået i stykker. I stedet for at gå uden en mobil eller låne penge fra venner og familie til en ny, kan du købe en Samsung Galaxy S20 på afbetaling.

PRISGARANTI

iPhone 14

iphone 14 paa afbetaling

186 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 8.294 kr. ÅOP 21,13%. Den månedlige ydelse 186 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 14.740 kr. Samlede kreditomkostninger 6.446 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret.

Samsung S23

samsungs23 1

190 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 8.494 kr. ÅOP 21,09%. Den månedlige ydelse 190 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 15.107 kr. Samlede kreditomkostninger 6.613 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret.

Google Pixel 7

google pixel afbetaling

203 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 9.094 kr. ÅOP 20,99%. Den månedlige ydelse 203 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 16.136 kr. Samlede kreditomkostninger 7.042 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering.
14 dages fortrydelsesret.

Der er bestemt ikke noget at sige til, at du har udset dig Samsung Galaxy S20 som din nye mobiltelefon. Denne smartphone er nemlig ikke kun flot, den har også et hav af spændende og praktiske funktioner.

Se også: mobil på afbetaling

Hvis du ikke kan vente med at få den hjem til dig, så er det værd at undersøge dine muligheder, når det kommer til at købe den på afbetaling. Køber du en Samsung Galaxy S20 med hjælp fra en afbetalingsløsning, kan du få den nu og betale for den senere.

Hvilke online forhandlere tilbyder Samsung Galaxy S20 på afbetaling?

De fleste online forhandlere, der sælger elektronik, tilbyder, at du kan købe en Samsung Galaxy S20. Men det er ikke dem alle, der giver dig mulighed for at købe den på afbetaling. Det varierer en hel del fra forhandler til forhandler.

Hvis du gerne vil købe en Samsung Galaxy S20 på afbetaling, kan du tage et kig hos følgende online forhandlere.

L’EASY

L’EASY er en kendt forhandler, når det kommer til elektronik og hvidevarer. Ikke nok med det kan du også købe en Samsung Galaxy S20 via afbetaling. Det betyder, at hvis du ikke kan købe den kontant, kan du i stedet betale af på mobilen løbende i op til 36 måneder rentefrit. Du skal betale et fast beløb hver måned. Derudover betaler du 0 kroner i oprettelsesgebyr.

Proshop


Hos Proshop finder du en bred vifte af produkter, da du kan købe både kameraer, computere, hobbyartikler, spil og selvfølgelig mobiltelefoner herunder Samsung Galaxy S20. Proshop har gjort det muligt at købe Samsung Galaxy S20 via deres finansieringsløsning i samarbejde med Basisbank. Det vil sige, at du kan låne fra 2.000 kroner og op til 5.000 kroner med en rente på 0 %. Med denne finansieringsløsning skal du løbende betale af på din smartphone. Det kan være over alt lige fra 10 måneder til 20 måneder eller 30 måneder.

Se også: Den nye Samsung Galaxy S23 på Afbetaling

Derfor bør du købe en Samsung Galaxy S20 på afbetaling

Du undrer dig måske over, om det overhovedet er en god idé at købe en Samsung Galaxy S20 med hjælp fra en afbetalingsløsning. For hvorfor egentligt købe en ny mobiltelefon, som du slet ikke har råd til? Det er der flere gode grunde til:

  • Du kan få mobilen hjem til dig her og nu.
  • Du skal ikke vente på, at mobiltelefonen kommer på tilbud.
  • Du skal ikke kæmpe med at lave en opsparing.
  • Du kan vælge den afbetalingsløsning, der passer til dit månedlige budget.

Vælger du at købe en Samsung Galaxy S20 på afbetaling, kan du altså få mobilen i hånden uden, at du skal bruge alle dine hårdt tjente penge på en gang.

Læs også: Samsung S21 på afbetaling

Har du ikke et særlig højt rådighedsbeløb hver måned, vil det uden tvivl have en indvirkning på din økonomi, hvis du skal købe den kontant. Køber du den på afbetaling, vil det ikke påvirke din økonomi nær så meget så længe, at du vælger den rette afbetalingsløsning for dig.

At købe Samsung Galaxy S20 på afbetaling er skam heller ikke en større eller mere besværlig proces. De fleste forhandlere kræver blot, at du skal opfylde nogle specifikke krav. Gør du det, vil du blive godkendt til at benytte denne løsning inden for kort tid.

Der er altså ikke den store forskel på købsprocessen i forhold til, om du køber din nye mobiltelefon kontant eller på afbetaling. Den eneste forskel er bare, at du med afbetalingsløsningen køber mobilen nu og betaler for den senere over en længere periode.

Husk at lægge et budget inden du køber en Samsung Galaxy S20 på afbetaling

De fleste af os har lært hjemmefra, at det er bedst at spare op til de ting, vi gerne vil have. Derfor kan det sagtens være, at du ikke er helt så tryg ved at købe en Samsung Galaxy S20 nu og betale for den senere. Det kan vi godt forstå, da det kan virke mærkeligt at købe en dyr ting uden at have pengene stående på din bankkonto.

Dog kan vi berolige dig, da du blot skal huske at læse alle de forskellige vilkår og krav samt tænke dig godt om. Selvfølgelig skal du ikke bare købe en Samsung Galaxy S20 på afbetaling som en spontan og impulsiv beslutning.

Men hvis du har overvejet dine muligheder grundigt og tjekket de forskellige vilkår og kan se, at det kan lade sig gøre, er der ingen grund til at affeje denne løsning. Derudover er det vigtigt, at du altid lægger et budget inden køb.

Ved at lægge et budget får du et godt overblik over alle dine indtægter og udgifter hver måned. På den måde kan du finde ud af, om det er realistisk for dig at købe en Samsung Galaxy S20 og betale af på den løbende. Desuden giver det dig et indblik i, hvor meget du har råd til at betale for mobiltelefonen hver måned.

Find en Samsung Galaxy S20 i dag og betal for den senere

Der er rigtig mange fordele ved at købe en Samsung Galaxy S20 på afbetaling. Du kan nemlig tage din nye mobiltelefon i brug med det samme og behøver ikke længere at døje med den gamle.

Med en Samsung Galaxy S20 får du en mobiltelefon, der er udstyret med et fantastisk kamera samt et stilrent design. Du behøver derfor ikke længere at have et stort og klodset kamera med dig rundt. I stedet kan du bare finde din Samsung Galaxy S20 frem.

Ydermere er telefonen forsynet med et batteri med en lang levetid, der ligeledes kan oplades yderst hurtigt. Der er derfor mange fremragende funktioner, du kan tage i brug, hvis du køber en Samsung Galaxy S20 på afbetaling. Er du på udkig efter en ny smartphone, kan det være, at denne model fra Samsung er det rette valg.