Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Samgsung Galaxy S21 er efterhånden ved at være en ældre og udgået model og vi anbefaler derfor at du i stedet tager et kig på en af de nye modeller, når det kommer til at købe mobil på afbetaling.

Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S21 på afbetaling

205 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 9.194 kr. ÅOP 20,97%. Den månedlige ydelse 205 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 16.320 kr. Samlede kreditomkostninger 7.126 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S21 på afbetaling

246 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.094 kr. ÅOP 20,73%. Den månedlige ydelse 246 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 19.591 kr. Samlede kreditomkostninger 8.497 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S21 på afbetaling

356 kr. / måned

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 16.194 kr. ÅOP 20,36%. Den månedlige ydelse 356 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 28.375 kr. Samlede kreditomkostninger 12.181 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Er din gamle mobil gået i stykker, eller drømmer du bare om en ny og flot telefon? Men er det svært at finde pengene til den? Så er det værd at overveje, om du skal købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling.

I dag behøver du nemlig slet ikke at vente på, at du har sparet op til en ny smartphone. I stedet kan du gøre brug af en afbetalingsløsning, så du kan få mobilen hjem til dig med det samme.

Der er altså ingen grund til at vente længere tid end højst nødvendigt på den smartphone, du drømmer. Ydermere er det både enkelt og ligetil at købe en Samsung Galaxy S21 nu og betale for den senere.

Mange tror, at det er utrolig dyrt at købe en mobiltelefon på afbetaling. Men rent faktisk kan det sagtens gøres uden yderligere omkostninger, end hvis du køber mobilen kontant med det samme.

Se også den nye model fra Samsung: Galaxy S23

Her kan du købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling

At købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling er slet ikke så besværligt eller dyrt, som du måske går og tror. Herunder giver vi dig et overblik over nogle af de forhandlere, hvor du har mulighed for at købe din nye mobiltelefon på afbetaling.

Herved kan du vælge den forhandler, du foretrækker at købe din nye mobiltelefon hos. Det bedste vil helt klart være, hvis du køber den fra en forhandler med en afbetalingsløsning, der passer til dine behov samt dit månedlige budget.

Proshop


Proshop forhandler et hav af forskellige varer inden for elektronikkens verden heriblandt mobiltelefoner. Hvis du gerne vil købe Samsung Galaxy S21 nu og betale for den senere hos Proshop, skal du gøre brug af deres afbetalingsløsning.

Proshops afbetalingsløsning er lavet i samarbejde med Basisbank. Du kan derfor låne mellem 2.000 kroner og 5.000 kroner. Renten er på 0 %. Vælger du denne løsning, vil du betale af på mobiltelefonen løbende over en periode på enten 10 måneder, 20 måneder eller 30 måneder.

L’EASY

De fleste af os kender allerede L’EASY. L’EASY er nemlig en populær forhandler, der sælger alt lige fra elektronik til hårde hvidevarer. Derfor kan du også finde en Samsung Galaxy S21. Har du ikke pengene lige ved hånden til denne mobiltelefon, kan du betale for den med hjælp fra L’EASYS afbetalingsløsning. Her kan du købe rentefrit i op til 36 måneder, hvor du betaler af på mobiltelefonen hver måned med et fast beløb.

Køb Samsung Galaxy S21 nu og betal senere med en afbetalingsløsning


Har du et godt øje til Samsung Galaxy S21? Så vil du glæde dig over, at du kan købe den med afbetaling her og nu. Du skal blot vælge din foretrukne online forhandler her på siden med en afbetalingsløsning. Herefter bliver mobiltelefonen sendt direkte hjem til dig.

Inden du vælger en forhandler, er det vigtigt, at du tager et kig på de afbetalingsløsninger, de forskellige forhandlere tilbyder. På den måde kan du nemlig vælge den løsning, der matcher dine behov.

Derudover bør du altid undersøge alle vilkår. Med dette menes der alt lige fra ÅOP til renter, oprettelsesgebyr, månedlige renter m.m. Jo mere du ved inden bestilling, jo bedre er det. Herved er du sikret, at der ikke ender med at komme nogle overraskelser, når først du har modtaget mobiltelefonen og taget den i brug.

Hvis du køber en Samsung Galaxy S21 nu og betaler for den senere, opnår du mange forskellige fordele. Ikke nok med at du ikke behøver at spare op til mobilen i en evighed, så kan du også få den i hænderne lige med det samme.

Det kan være frustrerende at sukke efter en mobiltelefon, som du bare gerne vil have her og nu. Og det kan altså lade sig gøre, hvis du vælger at købe Samsung Galaxy med en finansieringsløsning hos en af de to ovenstående online forhandlere.

Skal jeg vælge en Samsung Galaxy S21 med eller uden abonnement?

Når du har besluttet dig for at købe en Samsung Galaxy S21 med hjælp fra en finansieringsløsning, skal du ikke kun undersøge de forskellige vilkår. Du skal ligeledes overveje, om du ønsker en Samsung Galaxy S21 med eller uden et abonnement.

Det er nemlig muligt både at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling med abonnement og en Samsung Galaxy S21 uden abonnement. Den bedste løsning for de fleste vil altid være at vælge mobiltelefonen uden et abonnement.

Se også: Samsung S20 på afbetaling

Med denne løsning er du ikke bundet i en specifik periode lige såvel, som du selv kan vælge et abonnement. Herved er du heller ikke nødsaget til at skifte dit mobilabonnement, da du blot kan beholde dit nuværende.

Om du vælger mobilen med eller uden et abonnement er naturligvis helt op til dig selv og dine præferencer. Dog er det værd at opveje fordelene med ulemperne ved disse to forskellige muligheder.

Opgrader din gamle mobiltelefon med en Samsung Galaxy S21 på afbetaling

Hvis du er på udkig efter en mobiltelefon, der kan opfylde de flestes behov, bør du tage et kig nærmere på Samsung Galaxy S21.

Med Samsung Galaxy S21 får du nemlig en mobiltelefon, der er forsynet med en stor skærm, et batteri med en lang levetid og et stærkt kamera. Kameraet har eksempelvis tre linser og op til 30x zoom, hvorfor du kan tage billeder i høj kvalitet.

Desuden er det ligeledes muligt at optage videoer og opnå et flot resultat. Selve batteriet kan holde på strømmen i over 24 timer, hvorfor du ikke hele tiden skal have en oplader med dig rundt, når du er på farten.

På trods af at Samsung Galaxy S21 er udført i et smukt og stilrent design, er mobiltelefonen stadig yderst robust. Samtidigt er mobiltelefonen dejlig at have i hånden takket være de runde kanter. Lige meget om der er tale om egenskaberne eller designet, er Samsung Galaxy S21 en mobiltelefon, hvor der har været fokus på selv de mindste detaljer.

Selvom denne smartphone ikke er helt billig, er der, som du kan se, mange fordele ved den. Og du kan altid vælge at købe den nu og betale for den senere med en afbetalingsløsning.