Samsung Galaxy S8 på afbetaling uden abonnement

Her kan du købe den nye innovative Samsung Galaxy S8, helt uden abonnement og helt uden binding. Så kan du frit selv vælge hvilket teleselskab som du vil bruge og du kan frit vælge og vrage imellem dem.

Læs også: billig mobiltelefon

Mobilen vil du modtage låst op og klar til at modtage et hvilket som helst teleselskab. Den nye Galaxy S8 fra Samsung er en smartphone, som har modtaget stor ros fra kunder og medier. Dette skyldtes blandt andet telefonens elegante design, som er kommet i form af det nye infinity screen.

Samsung Galaxy S8 uden abonnement

Samsung Galaxy S8 er en af markedets hurtigste telefoner og kører med en af de hurtigste smartphone processorer på markedet. Du vil med Galaxy S8 opleve at alt lige fra opladning til at spille krævende smartphone spil kører lynhurtigt og at multitasking fungerer med en imponerende hastighed. Dette og meget mere er med til at sikre dig en smartphone oplevelse, som er helt i top.

Nyt design og nye funktioner

Telefonen er blevet populær i hele verden på grund af den nye infinity-skærm, som giver dig en fornemmelse af en skærm, der vil meget mere end bare at være en smartphone skærm. Det føles praktisk talt som om at skærmen er ved at falde ud af telefonens begge sider, i dét at den kringer sig rundt om siderne på telefonen. Dette fungerer super godt, når Samsung Galaxy S8 skal bruges til at se film eller klip. Samt det åbner muligheden for at kunne multitaske endnu bedre på din telefon.

Med Samsung Galaxy S8 skal du aldrig være bange for at tage telefonen i lommen, uanset hvilket vejr som hærger udenfor. Den nye IP68-klassifikation betyder nemlig at Galaxy S8 kan opholde sig under 1,5 m vand og i op til 30 minutter, helt uden at tage skade. Dette betyder ikke at du har en vandtæt telefon som sådan, alle elektroniske ting kan gå i stykker under vand – men den nye teknologi sikrer dig, at du ikke behøver bekymre dig om hvorvidt at telefonen skulle få regnvand ind eller om du taber den i håndvasken. Dette vil Samsung Galaxy S8 ryste af sig.

Desuden er Samsung Galaxy S8 udstyret med iris-scanner, som nu gør det endnu nemmere at låse sin telefon op. Du kigger blot på telefonen og den vil genkende dine øjne og lukke dig ind. Denne teknologi er meget mere sikker end fingeraftryks-teknologien og giver dig en meget mere flydende oplevelse, når du bruger telefonen. Derudover er det den nyeste teknologi indenfor sikkerhed og vil samlet set gøre din mobiloplevelse mere simpel og sikker.

Batteri og opladning har altid været en fornøjelse med Samsung, men med Galaxy S8 er det blevet endnu bedre. Med en endnu mere effektiv brug af batteriet, har Samsung formået at få batteriet til at holde endnu længere end vi kender det fra S7. Derudover er funktionen “hurtig opladning” blevet tilføjet og denne kan altså lade dit batteri op på under en time. Det er ligeså blevet muligt at oplade trådløst med den nye Galaxy S8