Samsung Galaxy S9 på afbetaling

Samsung Galaxy-modellerne udkommer på stribe i nyere og bedre versioner, og Samsung Galaxy S9, efterfølgeren til Galaxy S8, er bestemt ingen undtagelse. Selvom der er tale om en billigere smartphone, der kan fås fra omkring 3.000 kr. kontant, er det ikke sikkert, at du lige har dén håndfuld penge til at udskifte mobil; selvom det måske er tiltrængt.

Køb Samsung Galaxy S9 uden abonnement

Til gengæld kan du med en så billig smartphone  få en ganske fordelagtig afbetalingsaftale, hvor du kun skal af med et mindre månedligt beløb, og hvor du på relativt kort tid kan have betalt telefonen ud.

For at sikre dig den bedste handel, når du kigger efter afbetaling af Samsung Galaxy S9, skal du skelne mellem følgende:

  • Samsung Galaxy S9 på afbetaling uden abonnement
  • Samsung Galaxy S9 på afbetaling med abonnement

Den helt store forskel ligger i, hvorvidt du binder dig til et (dyrt) abonnement, når du indgår en afbetalingsaftale. Typisk er det abonnementsforhandlernes måde at lokke dig til at blive kunde; du sparer penge på selve telefonen, men binder dig til at betale mere for dit abonnement.

samsung-galaxy-s9-afbetaling

Du bør derfor være meget kritisk, når du sammenligner afbetalingsaftaler. Typisk er det samlet set billigst at vælge en afbetalingsaftale uden abonnement, hvilket også er dét, du finder her på siden. Der er tale om forhandlere, der udelukkende sælger elektronik og altså ikke har en interesse i også at få dig som abonnementskunde.

Kontantpriserne kan være en smule højere, netop fordi der ikke er tale om et ”bliv abonnent”-tilbud, men til gengæld kan du frit vælge et billigt mobilabonnement, der passer til dig og dit forbrug.

Samsung Galaxy S9 – superskarpt kamera og video i super-slow

Efterhånden som Samsung-mobilerne har fået bedre og bedre kamera – hvilket i øvrigt er tilfældet for de fleste smartphones på markedet – er det da også netop kameraet, mange vælger mobil ud fra. I dag er mobil og digitalkamera nemlig ét og samme produkt, der passer direkte i lommen, og som lynhurtigt kan hives frem ved behov.

Med en Samsung Galaxy S9 får du:

  • 12 MP bagkamera og 8 MP frontkamera
  • Dual Aperture-linse der tilpasser sig øjet
  • Super-slowmotion videooptagelse med op til 960 billeder i sekundet
  • Mulighed for at skabe personlige emojis og animerede effekter

Udover det eminente kamera, får du også højtalere, der er udviklet i samarbejde med AKG, og derfor byder på musikafspilning på lige vilkår med adskillelige af markedets transportable musikafspillere, iris- og ansigtsgenkendelse for højere sikkerhed, op til 326 timers standby-tid, samt et støv- og vandtæt design, der beskytter din smartphone imod uheld. Der er altså tale om rigtig meget mobil for pengene.

Køb Samsung Galaxy S9 på afbetaling i dag

Vil du også gerne have fingrene i den smarte Samsung Galaxy S9, der byder på kamera i verdensklasse og en helt særlig evne til at optage i super-slowmotion? Så behøver du ikke drømme længere! Selv uden en krone på lommen, kan du købe din Samsung Galaxy S9 allerede i dag – takket være de smarte online afbetalingsaftaler.

Her på siden kan du se og sammenligne forhandlere af Samsung Galaxy S9 uden abonnement. Du kan vælge den billigste afbetalingsaftale ved at sammenligne ÅOP, eller du kan finde den afbetalingsaftale, der er mest fordelagtig for dig i forhold til månedlig afbetaling eller afbetalingens samlede løbetid.

I dag er det både nemt at finde og sammenligne afbetalinger af smartphones, det er væsentligt billigere at afbetale end tidligere, og afbetalingstilbuddene er meget gennemsigtige. Forhandlerne er f.eks. forpligtet til at oplyse ÅOP (samlede årlige omkostninger i procent) og det fulde beløb, du efter endt afbetaling har betalt for mobilen inkl. udgifter til renter og gebyrer. Ligeledes har du selv indflydelse på, hvor længe du vil være om at afbetale mobilen, og hvor mange penge du har mulighed for at afbetale hver måned.

Relaterede sider: