Sony mobil på afbetaling

Sony er kendt for kvalitetselektronik, og deres smartphones, herunder især Sony Xperia-serien, er bestemt ingen undtagelse. Hvis du trænger til at få udskiftet din gamle mobil med en ny, bør du overveje en Sony mobil på afbetaling.

Når du leder efter din nye smartphone, skal du skelne mellem følgende måder at afbetale på:

  • Sony mobil på afbetaling uden abonnement
  • Sony mobil på afbetaling med abonnement
sony mobil på afbetaling

Ofte får du kastet et ”godt tilbud” i nakken på den mobil, du gerne vil have – til gengæld binder du dig så til et dyrt abonnement i afbetalingsperioden. Samlet set er det typisk en ret dyr løsning. Derfor bør du kigge efter din Sony mobil på afbetaling uden abonnement. Her på siden får du et overblik over de forhandlere, der tilbyder netop dét.

Fælles for forhandlerne er Sony mobiler uden abonnement er, at de som oftest ikke forhandler mobilabonnementer, og derfor har de ikke interesse i at ”fange dig” som kunde ved at sælge dig et dyrt abonnement.

Du får dermed et overskueligt overblik over dine muligheder for at afbetale din nye Sony mobil uden abonnement, så det er nemt at vælge den løsning, der er bedst og billigst for dig.

Hvilken Sony Mobil skal jeg vælge?

Uanset, hvor du rejser hen i verden, støder du på Sony elektronik og herunder Sony mobiler. Og det er selvfølgelig ikke uden grund. Sony er dels en bundsolid fabrikant med mange års erfaring, men også innovative firstmovers.

Læs også vores guide: hvilken mobil skal du vælge

Og så er priserne på deres mobiler ganske rimelige. Nogle af de aktuelle Sony mobiler på markedet netop nu er:

  • Sony Xperia 1
  • Sony Xperia 5
  • Sony Xperia 10

Sony Xperia 1 på afbetaling

Med sin 6,5” biografskærm, bredformat på 21:9 og CinemaWide 4K skærm er Sony Xperia 1 skabt til filmoplevelser og streaming på mobilen. Hele 3 kameraer på hver 12 MP samt 2x optisk zoom sikrer desuden et mobilkamera, der kan måle sig med de andre store giganter på mobilmarkedet.

Kontantprisen på Sony Xperia 1 ligger på omkring 4.800 kr.

Sony Xperia 5 på afbetaling

Et smalt og smukt design med 6,1” FHD+ skærm sikrer dig en virkelig god oplevelse, uanset om du bare scroller sociale medier, eller om du streamer film og serier. Sony Xperia 5 egner sig godt til filmoplevelser; både på grund af den store skærm, men også grundet det lækre Dolby Atmos Sound, der sikrer lydkvaliteten. Kameraet hører desuden til blandt markedets bedste med 3 x 12 MP kameraer og 2x optisk zoom.

Kontantprisen for Sony Xperie 5 ligger på omkring 3.600 kr.

Sony Xperia 10 på afbetaling

Den billigere Sony Xperia 10 er til dig, der godt kan nøjes lidt, men som stadig gerne vil have en god mobil til billige penge. Her får du en 6” skærm med bredformat på 21:9 og 2 kameraer på henholdsvis 13 MP og 5 MP.

Kontantprisen på Sony Xperia 10 ligger på omkring 1.500 kr.

En tilsvarende billig model får du med en Sony Xperia L3.

Køb Sony mobil på afbetaling i dag

Uanset, om du vil have fingrene i Sonys nyeste Xperia 1, eller om du gerne vil spare penge og købe en Xperia 10, kan du bestille din nye smartphone på afbetaling allerede i dag. Du finder blot den model, du er interesseret i, og får et overblik over de forhandlere, hvor du har mulighed for at købe din Sony mobil på afbetaling uden abonnement.

Du kan frit sammenligne kontantpriser, priser på afbetaling, samt længde på afbetaling og månedlige rater. Ønsker du den billigste afbetaling, skal du finde den løsning, der samlet set har de laveste renter og gebyrer. Det gør du ved at kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent), hvor både renter, gebyrer og øvrige udgifter til afbetalingsaftalen er indeholdt. Den aftale med lavest ÅOP er samlet set billigst.

Det kan dog være en lige så stor fordel at kigge på løbetid og månedlige afdrag, så du kan finde en afbetalingsaftale, der passer til din økonomi.